fortæller dig, at netop denne udgivelse af Continental 80 er ”verdensberømt for kvalitet”, som er stemplet på hælen. Dette tilbud af adidas Continental 80 har en hvid læderoverdel med perforeringer på tå og sidepaneler. Bluebird fortsat

Fremstillet ovenfor starter Adidas Sko Ny Model nytår med et hvidt glat læder, der dominerer skoens overdel med nogle af de finere detaljer, herunder en flerfarvet broderet sidestribe, guld accenter på hælfanen og logovinduet på sidepanelerne, sort dækker den indvendige foring og tungen og en hvid gummisålenhed.

Den Adidas Continental 80 Pride Off White afslappede sneaker fra de tre striber bliver opslugt af en sølvmetallisk læderkonstruktion over hele den øvre del, som straks kræver din opmærksomhed. Grå snørebånd, rød og blå på sidestriben, blå og rød på sidepanelet, mærke på tungen og hælen og en kontrastfarve hvid gummisålenhed.

Denne nye iteration af modellen kommer klædt i en Speciel Gave Metallic Silver læderoverdel, der derefter forsigtigt opvejes af de røde og blå accenter, der er bemærket på striberne, der går på tværs af sidepanelerne, ligesom vi mærker mærket på tungen, hælen og lateral side. Grå snørebånd og en hvid mellemsål afrunder skoens hovedfunktioner

Leave a Reply